MOVING MATTER

Co-Active Coaching

Co-Active Coaching gaat over de balans tussen “zijn” (Co) en “doen” (Active). De term Co-Active verwijst naar de actieve en co-creërende rol die zowel coach als cliënt innemen met als enige focus de doelen en agenda van de cliënt. We hebben een doorlopende samenwerking waarbij we dynamische gesprekken voeren die helpen de ruimte op te vullen tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn. Het is een effectieve manier als ondersteuning om vanuit een krachtige plek belangrijke levensveranderende keuzes te maken. Het vereist moed, vastberadenheid en inzet.

 

Als jouw Co-Active coach beschouw ik jou van nature vindingrijk, creatief en vooral heel. Je bent niet “gebroken”. Jij bent de expert van je leven. Ik geef geen antwoorden, Ik stel vragen om je te helpen je eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Co-Active Coaching gaat niet om het oplossen van problemen, hoewel problemen wel worden opgelost. De focus ligt op wat er nu is en op transformatie naar de toekomst. Niet op de omstandigheden, maar veel meer op de hele persoon. Een focus op leren, nieuwe inzichten, onderzoeken en in actie komen. Op het creëren en ontwikkelen van je visie en strategie in overeenstemming met jouw kernwaarden en levensdoel.

 

Er is geen vaste manier om tot de gewenste verandering te komen, geen vast stappenplan om te volgen. Het onverwachte is zeer welkom. De inzichten en mogelijkheden liggen meestal in het onbekende.

 

Noor

Ik werk met je samen via coaching om op zoek te gaan naar wie jij bent, wat er nu is en wat jouw antwoorden zijn.

Zijn

Stem af op je lichaam, hart, hoofd en geest. Alle aspecten van jou en je leven zijn met elkaar verbonden.

Transformatie

Creëer een shift in hoe je dingen doet vanuit een plek van kracht.

Actie

Vind je eigen antwoorden op je vragen en oplossingen voor je problemen.

Creativiteit

Ontdek je wijsheid met humor en speelsheid.

Energie

Put uit je bron en geniet van zelfvertrouwen.

Connectie

Maak verbinding met je levensdoel en ware potentieel.

Internationaal erkend

Co-Active coaching
 

Co-Active coaching wordt internationaal erkend als de meest rigoureuze professionele coach training en is ontwikkeld met het Co-Active Model door het prestigieuze Coaches Training Institute (CTI).


CTI is in 1992 opgericht door Laura Whitworth en Karen en Henry Kimsey-House, en is de grootste coachopleiding ter wereld. CTI was ook de eerste organisatie die werd geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF).