Noor_rond_350px
Noor van Gestel
Co-Active Coach, Moving Matter

Welkom,

Het is fantastisch je hier te begroeten!

Sinds ik voor het eerst in aanraking kwam met Co-Active Coaching, heb ik persoonlijk ervaren wat coaching via dit model kan brengen, door het vertrouwen in de kracht van het individu, focus op de hele persoon en potentieel voor transformatie. Het brengt inzichten, bewustzijn, ontdekkingen, energie, plezier en positiviteit en zet je aan tot actie vanuit je eigen authentieke keuzes.

 

Coaching is voor mij een essentieel onderdeel geworden van persoonlijke en professionele groei en het onderhouden van mijn authentieke ‘zijn’. Ik ben nu Co-Active opgeleid en Co-Active gecertificeerd.

 

Ik coach één-op-één in het Nederlands of Engels, en spreek af voor coaching face-to-face op locatie (in overleg), online of telefonisch.

Cv Noor NL

Testimonials

Marcel Z. | Nederland

“Ik ging met de vraag de coaching in wat ik met mijn nabij toekomst zou willen. Ik zat in mijn ‘veertigersdilemma’. Ik hoopte tijdens de sessies enige duidelijkheid te krijgen in wat ik wilde met het aankomende jaar. Al de eerste twee sessies kwamen er door middel van bijzondere oefeningen prachtige inzichten naar boven. En het voelde zo goed, dat ik hierna mijn huidige werk op heb gezegd. De sessies erna gingen dieper in op wat ik dan wél wilde. Ook hier kwamen mooie inzichten, waar ik op het moment van schrijven mee bezig ben om het werkelijkheid te maken. Supercoaching met supersnelle resultaten. In ieder geval bij mij. Dankbaar.”

Ondernemer
Sharlene J. | Engeland

“Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gehad om met Noor te werken. Ze luisterde en hield de ruimte met een rustig en stil vertrouwen waardoor ik me op mijn gemak voelde bij het delen van de meest kwetsbare delen van mezelf. Haar krachtige vragen leidden me op mijn unieke pad naar binnen naar de inzichten die ik nodig had om verder te gaan. Ze heeft de intuïtie van een wijze die hier eerder is geweest. Ze is een meesterlijke coach met de kracht om diepgaande verandering te inspireren. “

Sweet-T | Amerika

“Ik zocht contact met Noor om me te ondersteunen bij het overwinnen van mijn schrijfblokkades en afleidingen. Het schrijven van mijn memoires was een levensdroom geweest, maar ik stelde mijn schrijven uit. Wat ik bij Noor ontdekte, was het WAAROM voor mijn moeite om me te concentreren op het schrijven van mijn boek. Wat ik uniek vind aan Noor was dat ze door haar intuïtie, lichaamsgevoel en het gebruik van metaforen en vergelijkingen vakkundig mijn zelfbeperkende overtuigingen onthulde, waarvan ik me niet bewust was. Het was Noors vermogen om op een andere manier naar iets te kijken. Haar inzicht stelde me in staat tot mijn eigen realisatie te komen – een ah-ha-moment! Dit is een monumentale paradigmaverschuiving geweest in hoe ik mezelf en het leven zie. Mijn positieve zelfwaarde is exponentieel gegroeid, waardoor negatief gebabbel wordt onderdrukt. Vanwege Noors gave om te zien, heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt om mijn boek met duidelijkheid en motivatie naar afronding te brengen. Ik dank Noor voor alles wat ze heeft gedaan om mijn ogen te openen voor zelfbeperkende overtuigingen en voor het geven van hulpmiddelen om mijn spieren van zelfliefde en positieve eigenwaarde te laten groeien. Haar perspectief was een zegen. Ik zou iedereen die transformatie zoekt, aanraden om Noor’s persoonlijke groei coaching te ervaren.”

Schrijver & voormalig Olympisch sporter
Anna W. | Polen

“Als je iemand zoekt die je helpt om duidelijkheid te krijgen, de antwoorden op de problematische vragen te vinden en duidelijke professionele en privé prioriteiten te stellen – ik kan Noor sterk aanbevelen, ze heeft me echt geholpen tijdens een van de meest hectische en uitdagende tijden van mijn leven. Noor is een gecertificeerde Co-Active Coach, en zij kan je helpen om je sterke punten beter te begrijpen en je ware potentieel te verkennen. Bedankt Noor!”

Mediator
Alma A. | Nederland

“Noor staat voor mij voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Zij is sterk in het doorvragen, waardoor ik echt bij de kern van mijn gevoel kwam. Naast het praten gingen we ook ‘doen’ en dat verstevigde mijn leerproces. Inzichten werden ervaringen die nu een basis vormen van mijn nieuwe IK in denken en doen. Bedankt Noor!”

Elisa S. | Duitsland

“Noor is een zeer veelzijdige coach waarbij je je volledig veilig voelt. Ze heeft een natuurlijke, sprankelende en uplifting energie waarmee ze je op magische wijze inspireert en tot inzichten brengt. Ik had het gevoel dat ze mij volledig begreep, en ze was een kei in het pinpointen van mijn echte vraagstuk (ik kan mezelf wel eens verliezen in de details). Ze is een natuurlijke coach, ze voelt precies aan wat er nodig is in het moment. Met haar power vragen en verzoeken wist ze me uit mijn comfort zone te trekken en zelf tot nieuwe inzichten te komen. Dankjewel Noor voor wat je mij gegeven hebt.”

Purposeful Growth Coach & Consultant
G. M. | België

Ik vond het een persoonlijk traject, met veel en de juiste aandacht voor het individu.
Er wordt een sfeer geschept waarin alles gezegd en besproken mag worden.”

Roger H. | Nederland

“Noor stemt goed af en maakt samen met jou een plan van aanpak. Ze bewaakt de doelstellingen en behoud het overzicht. Scherpe vragen en grensverleggend denken zorgen voor duidelijkheid. Soms confronterend, maar dat zorgt ervoor dat het co actieve process in beweging komt. De verandering die je zoekt komt voort uit deze processen gedurende de sessie, en worden succesvol door er zelf mee aan de slag te gaan.”

International Consultant
Marieke vd S. | Nederland

Ik ervaar de coaching met Noor als een avontuur door mijn eigen ziel. Door haar vragen zie ik dingen die ik voorheen niet of minder duidelijk zag. Zo bijzonder hoe zij aanvoelt wat er in de weg zit zodat ik dit op mijn beurt kan benoemen en met dit inzicht iets kan doen. Haar coaching maakt het voor mij mogelijk om uit mijn comfort zone te komen, te groeien en te zijn wie ik wil zijn.

Leiderschapscoach en teamtrainer
Jan S. | Nederland

“Loop ik na onze sessie terug naar de groep, zeggen er twee tegelijkertijd “wat is er met jou gebeurd? Je zit er zo anders bij….” Mijn antwoord was: dat krijg je als je 30 minuten met Noor danst via de telefoon. Ik heb dit weekend echt een doorbraak bereikt, en jij gaf me de o zo belangrijke laatste duw! Dank je wel!!”

Lilian F. | Nederland

“Noor heeft mij in een aantal gesprekken heel erg geholpen. Ze luisterde goed en ik kon tijdens de verschillende sessies telkens een ander onderwerp bespreken waar ik op dat moment mee zat. Ze geeft je dan de ruimte om je verhaal kwijt te kunnen en kan dan door samen te vatten en goede vragen te stellen af en toe zó raak schieten. Dan kom je met hele mooie inzichten het gesprek uit. Een aanrader voor iedereen die een goede coach zoekt.”